Very Special Show 2022 i Karrebæksminde uge 29
Se menuerne til venstre for tilmelding - See the menu on the left for entry

Hvad er V.S.S.?

Som ny beagle ejer kan man muligvis undre sig lidt, når klubbens medlemmer snakker om VSS. Man sidder muligvis med tanken om, at beagle folk er mere udsatte for vandskader end andre, og derfor oftere har brug for en VVS?er... Men det kunne ikke være mere forkert.

V.S.S. står for Very Special Show, og det er uden sidestykke Beagle Klubbens mest præstigefyldte aktivitet på året.

I 2022 har region Sjælland fået æren og udfordringen, at stå for arrangementet. Det er med stolthed og forventning vi ser frem til uge 29. Traditionen tro er dette vores beagle sommerferie-uge.

Denne gang bydes der velkommen hos De hvide svaner camping, såvel til alle jer vi kender, som forhåbentligt til en masse nye fra ind- og udland.

Man kan se frem til en hel uge med beagle aktiviteter. Der vil blive afviklet konkurrencer i agility, schweiss, nosework, lydighed, udstilling, gammelpot-parade og beagle-rally, samt andre spændende elementer som lever-rally, hvor vovserne er med i et væddeløb efter kogt lever.

Man vil også have mulighed for at deltage i fælles grillaften og festmiddag. For børn og barnlige sjæle vil der bl.a. blive arrangeret fodbold, petanque, minigolf, banko, lotteri og diverse børneaktiviteter.

Det særlige er beagle camp-følelsen med de mange deltagere og deres beagler. Vi forventer at se mange beagler og deres familier fra nær og fjern. Der er lagt vægt på en familievenlig camp, både med hensyn til aktiviteter og priser.

Vi har stadig brug for hjælp til, at gøre dette arrangement lige så godt som de tidligere. Så hvis du vil hjælpe - eller kender nogle, som er interesseret. Så kontakt os gerne via facebook. Man finder hjemmesiden på: www.veryspecialshow.dk

Vi glæder os til at se jer!

Følg VSS på facebook for seneste her

Direkte links :

Udstilling


Schweiss

Rally