Valg til bestyrelse og udvalg

Velkommen til Beagle Klubbens Elektroniske Valgsystem.

Valg til Udstillingsudvalget 2023

Afstemningen er afsluttet

Vi oplevede desværre en fejl i den første afstemning i den 9 april og valgte herefter at slette afstemningen og tilhørende valgsedler den 20 april. grundet den høje sikkerhed i systemet, kan man ikke ændre i et valg og må derfor starte forfra.

Desværre fik vi udsendt 2 test-afstemninger ved en fejl den 20 april begge blev slettet med tilhørende stemmesedler annulleret.

den 20/21 April blev der oprettet den endelige afstemning med mærket "22:00" og dette er den eneste afstemning som man har kunne stemme på. der er ikke stemt på de tidligere oprettede valg (var teknisk ikke muligt) og alle tidligere udsendte stemmesedler var annulleret og kun stemmesedler med mærket "22:00" har kunne bruges. 


Kandidater:
  • Anne Winther Thygesen
  • Helle Jensen
  • Lotte Teilmand
  • Marie Louise Nielsen


For at kunne stemme skal du selvfølgelig være medlem af Beagle Klubben, men du skal også være logget ind på hjemmesiden med dit medlemsnummer og personlige adgangskode.

Hvis du er det - kan du i venstre menu vælge punktet "Afgiv stemme". Her skal du vælge "Udstillingsudvalg 2023" og indtaste nummeret på din elektroniske stemmeseddel, som du har fået tilsendt i en mail.

Præsentation af kandidaterne kan du læse i nedenstående pdf-dokumenter.

Du kan afgive din stemme i perioden fra fredag den 20. april 2023 og til og med lørdag den 30. april 2023.

Præsentation af Anne Winther Thygesen
Præsentation af Helle Jensen
Præsentation af Lotte Teilmand
Præsentation af Marie Louise Nielsen