Gåtur og julehygge

Tak for Jeres selskab til vores juletur og julefrokost.
Vi synes det var rigtig hyggeligt.
Vi var 8 personer og 8 hunde der var ude at gå tur. Efter gåtur blev hundene kørt hjem eller kom på familiebesøg og så mødtes vi igen til julefrokost. Vi var lige nogle ekstra til frokosten som ikke nåede at være med på tur.
Hanne havde lavet frokost og der var desværre alt for meget mad, så vi var vist alle godt forspist, da vi kom til kaffe/te og slikfad med Lenes hjemmelavede konfekt.
Det var rigtig lækkert, bare ærgerligt at man ikke kunne spise så meget.
Vi hyggede også med pakkespil til stor morskab for hele selskabet. Da klokken ringede havde alle min. 1 pakke, så det var som det skulle være.
Endnu en gang tak for opbakningen til juleturen og et ønske om en glædelig jul til jer alle, og et ekstra ønske om at vi ser jer allesammen til vores gåture næste år.
Mange hilsner fra Hanne og Karsten.NY DATO TIL GÅTUR

Hej.
I Beaglebladet som kom i december 08 er der omtalt er gåtur d. 29.03.09
denne dato er rettet til d. 22.03.09. men stadig samme tid og sted.
Den nye dato er noteret på aktivitetskalenderen.
Hilsen Hanne.Lige en hilsen og sidste nye i regionen.

Jeg har sagt ja til at være kontaktperson for region Bornholm.
Jeg ved endnu ikke helt hvad jeg er gået ind til, men håber, at jeg kan finde ud ad det.
Der sker ikke det helt store af aktiviteter i øjeblikket, men der er arrangeret nogle gåture, som jeg håber, at I vil være med til.
Tips og forslag til aktiviteter modtages meget gerne fra jer, så vi i fællesskab at få regionon til at fungere igen.

Mange hilsner fra Hanne.Beagle Fun og gåtur

Søndag den 24.08.2008 havde vi vores årlige Beagle Fun dag.

Vi mødtes i Vang, 12 personer og 11 hunde.

Efter en times gåtur i skoven, kørte vi til Aase og Mogens hvor vi spiste vores medbragte madpakker.

Efter spisningen og hyggesnakken blev det så tid til lidt aktiviteter.

Vi startede med bollespisning for hundene, de gik vældigt til den og ikke overraskende løb Sydney af med 1. pladsen, tæt forfulgt af Vikki.

Vi skulle også have kåret Bornholms hurtigste Beagle. Vi havde 3 indledende heat og i finalen havde vi Sydney, William og Murphy.

Vinder resultatet var måske lidt overraskende, med 1. plads til William, 2. plads til Murphy og 3. plads til Sydney.

Der var 3 børn med til arrangementet, Nikolaj, Magnus og Gustav. Gustav sov under konkurrencen, men Magnus og Nikolaj dystede i boldkast, Nikolaj med bind for øjnene, fordi han jo er noget større end Magnus.

Selv om Magnus gjorde nogle rigtig gode forsøg, blev det alligevel Nikolaj der løb med 1. pladsen.

De voksne skulle ikke bare sidde og kede sig, så de blev sat til at løse rebus med hundenavne, til stor morskab for nogle, og sjove kommentarer fra andre, da man ikke altid kunne tyde tegningerne/billederne, men alligevel sjovt for alle, tror vi nok. Aase var en sikker vinder, tæt forfulgt af Pia.

Der var så lige endnu en konkurrence for hundene, denne gang var det pølsekast. Vi havde Walther som en suveræn vinder og Winston som nummer 2.

Det hele sluttede med kaffe/te og kage/islagkage.

Tak til dem der var med til arrangementet og hvis der er stemning for det, laver vi et nyt næste år.

Mange hilsner fra
Hanne og Karsten
Glædelig jul og godt nytår

Så har vi haft årets sidste gåtur med 8 tobenede og 10 firbenede.

Tak for samværet på turen som var temmelig mudret på en grå og trist december dag.

Efter gåturen kørte vi hver især hjem med beskidte og trætte vovser og mødtes så i Hasle, hvor vi havde en hyggelig julefrokost med 13 tobenede, som hver især selv medbragte maden til vores fælles julefrokost. Der var masser af mad og heldigvis havde Aase tabt noget af ris a la manden, hvilket betød at vi fik spist op, og fandt den heldige vinder af mandlen, som blev Claus.

Vi hyggede også med pakkespil, og der var mange sjove gaver til næsten alle, det var vist kun Claus der ikke havde nogen da klokken ringede ( så det var godt, at han fik mandlen).

Ellers en sidste tak for samværet på årets ture og vi glæder os til at se jer alle igen på næste års ture.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle.

Mange hilsner fra
Hanne og Karsten"Beagle Fun"

Søndag den 19. august havde vi arrangeret ?Beagle Fun? dag her på Bornholm.

Vi var 16 mennesker og 13 hunde. Tak for den gode tilslutning.

Dagen startede med at vi mødtes ved ?Melstedgård? klokken 11. Vi var der næsten alle til tiden, undtagen arrangørerne, vi kom lige tre minutter for sent, men alt under fem minutter er normal praksis, så det gik jo alligevel.

Efter samling af hunde og mennesker gik vi en tur i Melsted og hen mod Gudhjem. Det var meningen at turen skulle vare en god times tid, men blev lidt kortere, da vi havde to nye hvalpe med på 10 og 11 uger, som ikke lige kunne klare udfordringen endnu. Det var under alle omstændigheder en dejlig tur og vi hyggede os vældigt.
Efter gåturen kørte vi hjem til Aase og Mogens for at spise vores medbragte madpakke. Der kunne hundene løbe frit i deres indhegning til stor glæde for dem.

For at det ikke bare skulle være total afslapning havde vi arrangeret nogle små konkurrencer, som blev afviklet i løbet af eftermiddagen, samtidig med at der blev drukket kaffe/te og spist hjemmebag som Aase og Pia havde sørget for. Tak for dejlig kage.

Den første konkurrence var ?bolle spisning?. Det var ikke alle hunde, der vidste, hvad det gik ud på og nogle nød bollen mere end andre, men det var skægt at se og vi havde hurtigt en vinder. Det blev Sydney og Pia. Tillykke til jer.

Den næste konkurrence var for børnene. Der var 3 børn og de skulle selvfølgelig også være med. Vi startede med en omgang på en lille agility bane, spring-spring-tunnel og hus. Derefter en omgang boldkast. Til slut endnu en omgang på agility banen. Kasper lagde sig hurtigt i spidsen tæt forfulgt af Nikolaj og Magnus kom ind på en flot tredjeplads. Et stort tillykke til jer alle.

Så var det tid til endnu en hunde konkurrence. Denne gang skulle vi finde Bornholms hurtigste Beagle. Vi lavede tre heat, og vinderen i hvert gik videre til finalen. Meget pudsigt så var Aase og Mogens´ tre hunde med i finalen. Der var ingen tvivl om hvem der skulle modtage præmien, kun om hvilken hund der var hurtigst, og det var Sprocket som kom først.

Da vi jo havde to små hvalpe med til arrangementet lavede vi et heat kun for dem, som jo var noget kortere, og der havde vi Mikkel som en sikker vinder Tillykke til jer.

De voksne skulle ikke bare sidde der og lave ingenting.
Så vi havde lavet en lille ord quiz for dem.
De skulle finde 25 byer, som kunne indsættes til nogle meget finurlige over/undersættelser. Dette var meget sjovt, måske specielt for dommerne, at høre diverse kommentarer under afviklingen. De fik 15 minutter til at løse quizzen, men det var åbenbart sværere end ventet, der var i hvert fald en del som ikke nåede at blive færdige.
Vi fandt tre vindere, Mogens, Cindy og Pia. Tillykke til jer.

Vi havde så en sidste konkurrence for hundene. Det var pølsekast/grib. Der havde vi William og Mogens som en sikker vinder med en afstand på ca. 4 meter. Det var bare rigtig flot. Tillykke til jer.

Så var det ved at være tid til oprydning og den sidste snak, da klokken var ved at være fem og arrangementet var slut.

Vi syntes, at det var en rigtig sjov dag og hvis der er stemning for det, vil det blive til en årlig tilbage vendende aktivitet. Tak for den store tilslutning og tak for sidst.

Mange hilsner fra
Hanne og Karsten.ÆNDRINGER i regionskalenderen

Bemærk at gåturen den 9. december er kl. 11 med efterfølgende julefrokost, mens gåturen den 6. januar er flyttet til kl. 13. Der er også ændrede startsteder - kig mere i kalenderen.Gåtur og sommersjov

Sæt allerede nu kryds i kalenderen søndag den 19. august, hvor Region Bornholm holder lidt sommerhygge.

Først mødes vi ved Melstedgård og går en tur.

Efter gåturen i Melsted (se under gåture) kører vi hjem til Mogens og Aase og spiser medbragt frokost.

Når vi er mætte og hundene har slappet lidt af (eller det modsatte), så har vi nogle små konkurrencer, som vi hygger os med.

Arrangementet er ikke helt planlagt, men sæt kryds i kalenderen og følg med i næste magasin/på nettet.Julefrokost 2006

Efter nedenstående vandtur kørte vi hjem med hundene og bagefter hen til Hanne og Karsten, hvor vi nød en medbragt julefrokost og pakkeleg. Her en sidste samling inden vi kørte.Julegåturen 2006

Den 10. december gik 8½ mennesker (den halve lå stadig i maven!!) og 11 beagler en tur fra Bølgebadet i Allinge inden den efterfølgende julefrokost. Som I kan se på billedet var det en smule vådt nogle steder!!!Julefrokost 2006

Så nærmer den søde juletid sig igen og dermed også julehyggen.

I Beagle Klubben Region Bornholm har vi planlagt at holde julefrokost søndag den 10. december 2006.

Først mødes vi kl. 11 ved Bølgebadet i Allinge og går en dejlig tur med hundene.

Herefter kører vi hjem til Hanne og Karsten, Løkkegade 3 i Hasle og nyder en medbragt julefrokost. Hanne og Karsten koordinerer maden med den enkelte, så vi får lov til at smage på lidt af hvert.

Drikkelse medbringer vi hver især.

I løbet af julefrokosten har vi en lille pakkeleg ? vi skal derfor hver især medbringe 2 pakker pr. menneskenæse til en 10-20 kr. Den må også meget gerne være hjemmelavet. Pakkerne skal være indpakket, så vi først til sidst afslører spændingen af vores ?fangst?.

Har du lyst til at være med til en hyggelig dag, så ring til Hanne og Karsten på telefon 56 96 52 27 senest den 4. december. Husk at aftale, hvilken mad I medbringer.

De kærligste beagle jule hilsner
På vegne af Region Bornholm
Mogens og Aase

NB! Der vil være tid til at køre hjem med hundene, hvis de ikke kan ligge i bilen!Årsmøde 2006

Årsmødet er blevet afholdt. Vi var alene 6 deltagere, så det blev mere en hyggelig aften end et møde, men vi fik talt om året, der gik med schweisstræning, gåture, julefrokost og så afholdelsen af VSS, som fik stor opbakning fra mange, men som regionsledelsen syntes manglede opbakning fra flere bestyrelsesmedlemmer og ?store? udstillere.

I 2006 fortsætter vi selvfølgelig med schweisstræning, gåture og julefrokost. Derudover forsøger vi den 2. eller 3. september at aftale at bestyrelsens regionskontakt kommer til Bornholm og fortæller om klubben og afholder noget praktisk træning af en eller anden art ? hold øje med hjemmesiden.