Gåtur i Frederikshåb Plantage v/Randbøl

Tag kæresten/ægtefællen, børnene og beaglen med på en dejlig gåtur i Frederikshåb Plantage, hvor turen bl.a. går forbi Syvårssøerne og indlandsklitterne. Indlandsklitterne (der flere steder er 10-15 meter høje) omkranser Syvårssøerne, der er et vandområde fyldt med mystik. Fortællingerne siger, at der går 7 år imellem der er vand i søerne. Geologerne har forgæves søgt efter en forklaring på dette sjældne naturfænomen.

Den planlagte tur er 2,7 km og af 1 times varighed. Terrænet er meget afvekslende (stier og skovveje), og turen er derfor ikke velegnet for dårligt gående, barnevogne og lign. Undervejs vil Pia og Knud fortælle mere om dette smukke og spændende område.

I tilknytning til parkeringspladsen (hvor vi starter og slutter) er der borde, bænke samt en hundeskov. Hvis man har lyst kan man evt. medbringe kaffe m.m., og måske slutte af med en tur i hundeskoven.

Vi mødes søndag den 10. november 2013 kl. 10.00 ved parkeringspladsen, hvor Sdr. Almstokvej mødes med Bøgvadvej, 7183 Randbøl.

Der er som sådan ikke tilmelding, men vi vil alligevel gerne vide om der er tilslutning til denne gåtur, så giv gerne et praj hvis du/I kommer (senest dagen før). Kontakt Karen Petersen på kennel@sweet-courage.dk eller 2024 4653. Arrangementet er gratis.

Vi håber, at du/I har lyst til at deltage i denne spændende gåtur i Frederikshåb Plantage, der rummer overdådig natur og historie, åbne vidder og tæt skov samt sjælden flora og fauna.   
Kom og brug legebanen

Kom og brug legebanenRegion Sydjyllands frivillige har bygget en flot og sjov legebane, hvor der er spring, tunneller, poser, balancebomme, vipper og meget, meget andet sjov. Det gælder om at løbe banen igennem fejlfrit hurtigst muligt – men lige så meget om at have det sjovt med sin beagle.Legebanen bliver i foråret placeret hos Benta og Vagn Dons Møller, Klovtoftvej 34, i Jels, hvor vi alle hjælper med at samle og stille op, inden vi træner en time eller to. Herefter hygger vi os lidt – mens vore beagler puster ud.Træningen vil foregå både på hverdagsaftener og i weekends – men hold øje med kalenderen på Region Sydjylland på www.beagleclub.dk, hvor træningsdatoerne slås op, når vi kender dem.Resten af foråret/sommeren træner vi på følgende datoer: 18. maj, 1. juni, 15. juni, 29. juni, 13. juli.Alle er velkomne. Pris pr. hund 30 kr. Nærmere information  hos Benta Dons møller på telefon 21 22 29 09 eller donsmoeller@get2net.dk. Har du spørgsmål til banen eller andet er du også velkommen til at ringe eller skrive på samme nummer og adresse. Beagle"jagt" i Tyskland

Region Sydjylland har været i Tyskland og se en Beaglepack i aktion. En kæmpe oplevelse, hvor vi blev kørt rundt på ruten i åbne, og lidt kolde, vogne, så jagten kunne ses flere steder på ruten. Deltagerne på turen kunne nyde glammende hunde på spor og flotte ryttere efter dem. Efter jagten blev der serveret varm suppe, inden køreturen gik mod Danmark igen.En stor oplevelse som regionen helt sikkert vil prøve at gentage næste år.Drivjagt i Tyskland

Kom og se et Beaglepack arbejde! Søndag den 24. Oktober kan du komme med region Sydjylland til Tyskland, og opleve et Beaglepack, gøre det Beaglen er allerbedst til. Drivjagt! Jagten foregår, ligesom Hubertusjagten her i Danmark, med heste, men med hundene som anførere. Dog med ræveurin som det spor hundene skal følge.
Jagten foregår i Eggebek ved Tarp, lige syd for Flensburg. Ca 40 km kørsel fra Rødekro hvor vi mødes og evt. fylder biler, og ellers kører derned samlet. Når vi har set jagten(Tidsplan følger senere) spiser vi vores medbragte mad, og kører mod Danmark igen. Grænsebutikkerne har åbent til kl. 19 hvis dette har interesse for nogen.
Udnyt denne mulighed for at opleve vores Beagler gøre det de er bedst til!
Flere informationer kommer senereNuser-tur i Midtskoven, Stenderupskovene, Kolding

Pak grill-madkurven tag familien og din dejlige beagle med på en aktiv og social skovtur.

LØRDAG den 28. august kl. 15 ? 18 i Midtskoven, Kolding.

Vi mødes på P-pladsen ved Naturstuen, Stenderupstrand, Mørkholtvej 5, 6092 Sønder Stenderup, se kortlink http://map.krak.dk/m/poc1a

Vejen op til Naturstuen er en grusvej gennem smuk bøgeskov, hvor motorkørsel normalt ikke er tilladt. Denne dag har I tilladelse!

Turen er ca. 2,5 km og tager ca. 2 timer.

Vi går gennem skoven og langs stranden. Undervejs er der sjove og udfordrende aktiviteter for din beagle og familie. Terrænet er lidt kuperet, men det er muligt at færdes med klapvogn.

Til slut griller vi og spiser vores medbragte mad i Bålhytten ved Stenderupstrand, evt. i Naturstuen hvis vejret er for broget.

Kom og vær med på en anderledes skovtur!

Pris: 30 kr. pr. hundesnude.

Tilmelding og nærmere oplysninger: kirsten.boldsen@gmail.com
Tilmelding SENEST 20. august.

Vel mødt!
Beagleklubben, Region SydjyllandHundesvømmehal i Hellevad

Har du lyst til at opleve din hund i det våde element? Region Sydjylland arrangerer Lørdag den 5. Juni kl. 14.00 en tur i Hellevad Hundesvømmehal, hvor der vil være en instruktør til stede der hjælper os med at få hundene i vandet og give dem en god oplevelse.

Hundene vil blive taget ind i svømmehallen individuelt, og hunde der ikke har prøvet det før, vil få redningsvest på. Efter svømmeturen er der mulighed for at køre med til Løgumkloster(15 km) hvor vi starter grillen og spiser vores medbragte mad mens hundene sover eller(de der kan) leger.

Prisen for hele dette arrangement er 75 kr. og bindende tilmelding kan ske til Helle Jürgensen på tlf. 26171165 eller helle@stenger.dk senest den Søndag den 30. Maj. NB. Max 10 hunde så tilmelding er efter først til mølle princippet!Årsmøde med genvalg

11 var med, da Region Sydjylland holdt årsmøde hos Inger Primdal i Haderslev. Den samlede regionsledelse blev genvalgt, og konstituerede sig efterfølgende som følger: Per Guldberg Klausen, Esbjerg, regionsleder Michael Witt-Nielsen, Haderslev, kasserer Helle Stenger, Løgumkloster, sekretær desuden er Jette Oxholm Graulund, Brørup, Inger Primdal, Haderslev medlemmer af regionsledelsen. Karen Petersen, Mejls, blev valgt som revisor. På årsmødet kom en lang række forslag som inspiration til kommende aktiviteter. Disse tager regionsledelsen nu op - og et godt råd er derfor at holde øje med disse sider, hvor nye tiltag dukker op først.Årsmøde

Så er tiden kommet til det årlige møde, hvor vi taler om årets gang og hvad det kommende år skal byde på. Mødet finder denne gang sted ved Haderslev.

Kom og vær med. Sæt dit præg på den kommende sæson i Beagle Klubben Region Sydjylland.
Hvad gør vi godt/skidt? Hvilke aktiviteter skal vi lave/ikke lave og er der andre gode ideer? Kom og hjælp os med at gøre aktiviteterne mere spændende!

Benyt chancen og mød andre beaglefolk og kom med inspiration.

Mødet finder sted hos Inger Primdal, Vonsbækvej 103, 6100 Haderslev, på lørdag den 27. marts klokken 13.00.

Tilmelding af hensyn til det praktiske arrangement til Per Guldberg Klausen, tlf. 76 11 93 94 eller på sydjylland@beagleclub.dk, senest 25. marts 2010.BeagleFunday 2010

Så er der sat dato på BeagleFunDay 2010. Det bliver søndag den 5. september 2010.

Så er vi klar til 6. omgang BeagleFunDay søndag den 5. september i Esbjerg. BeagleFunDay er et arrangement, der er åben for alle beagleejere og selvfølgelig deres hunde.

Her vil kompetente og veluddannede instruktører fra DKK Esbjerg vise lidt af alt det, du kan opleve sammen med din beagle - og vigtigst af alt, du kan få lov at prøve aktiviteterne. Der er mulighed for at få en forsmag på en lang række forskellige aktiviteter. Der er ingen som helst krav om kvalifikationer - bortset fra altså, at du har en beagle. Alderen på din hund er underordnet.

Ideen er, at du og din hund helt og aldeles uforpligtende kan prøve forskellige aktiviteter. Vi vil gerne vise, at beaglen er en alsidig hund, der kan meget andet end at ligge på sofaen og se køn ud! Her kan du ganske uforpligtende prøve kræfter med mange forskellige aktiviteter, og vores håb er så, at du måske får lyst til at melde dig i en klub eller opsøge en træningsplads, hvor du kan dyrke den pågældende aktivitet.

Der bliver opslået pavilloner og vi håber, at du ud over hund vil medbringe en madpakke, kaffe mv. samt bord og stole, således at du og din familie kan få en hyggelig dag i selskab med andre beagleejere. Der bliver også salg af pølser samt øl og vand.

Arrangementet starter kl. 10.00 og forventes afsluttet cirka 15.00. Det afvikles på DKK Esbjergs NYE baneanlæg på Vestre Tovrupvej i Esbjerg. Pris per deltagende hund: 50 kroner.

Tilmelding (nødvendig!) kan se online på www.beaglefunday.dk Der er maksimalt plads til 40 deltagende hunde, så først-til-mølle-princippet gælder. På denne hjemmeside kan du også læse mere om arrangementet.

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Per Guldberg Klausen på tlf. 7611 9394.Årsmøde

Så er tiden kommet til det årlige møde, hvor vi taler om årets gang ? og hvad det kommende år skal byde på. Mødet finder denne gang sted ved Haderslev.
Kom og vær med ? og sæt dit præg på den kommende sæson i Beagle Klubben Region Sydjylland.
Hvad gør vi godt/skidt ? hvilke aktiviteter skal vi lave/ikke lave ? og er der andre gode ideer? Kom og hjælp os med at gøre aktiviteterne mere spændende!
Benyt chancen og mød andre beaglefolk ? og kom med inspiration.
Tilmelding af hensyn til det praktiske arrangement til Per Guldberg Klausen, tlf. 76 11 93 94 eller på sydjylland@beagleclub.dk, senest 25. marts 2009.Kom og vær med på legebanen i foråret!

Region Sydjyllands flittige medlemmer har bygget en sjov legebane, som er opstillet i Jels hos Vagn og Benta. Her træner vi spring, flyv, zig-zag, tunneller og meget, meget andet med vore beagler.

Var det noget for dig? Så kom og prøv at være med. Din hund vil garanteret elske det - og vi træner kun for sjov - og du får god instruktion. Alle beagler kan være med - unge som gamle.

Så hvorfor ikke give din hund en sjov oplevelse? Kom og vær med! Klik ind på aktivitetskalenderen og find den eller de datoer, du kan, og meld dig til. Det bliver hammersjovt!Genvalg til regionsledelsen i Sydjylland

Lørdag den 28. Marts 2009 blev der afviklet årsmøde i Region Sydjylland. 9 medlemmer var mødt op til årsmødet, hvor der kom mange gode input til aktiviteter i det kommende år.
Desuden blev det forestående VSS-arrangement diskuteret på årsmødet, der blev holdt hos Helle og Lars i Løgumkloster.
Der var lutter genvalg til regionsledelsen, der er sammensat som følger: Jette Oxholm Graulund, Helle Stenger Jürgensen, Inger Primdal, Michael Witt Nielsen og Per Guldberg Klausen. Regionsledelsen mødes på torsdag den 2. April og konstituerer sig med en regionsleder.Fif, fiduser og gode råd om træning

Torsdag den 6. November inviterer Region Sydjylland til foredrag. Karen Ulrich, Dyradfærdsterapeut fra Etologisk institut, Beagleopdrætter og senest ansat ved bladet Hund og Træning, kommer og taler om klikkertræning, træningsfif til dogdancing, lydighed på LP2 -niveau og introduktion til såkaldt bagpartskontrol.
Foredraget bliver med praktisk islæt i form af Karens egen demohund, samt en demohund, der ikke har prøvet øvelserne før.
Foredraget starter klokken 18.30 i Vennernes Hus, Søndermarken, Vamdrup. Deltagerpris er 50 kr pr. person.
Tilmelding er nødvendig, til Helle Stenger på mail helle@stenger.dk eller tlf 26171165 senest 1. November.BeagleFunDay den 7. september i Esbjerg

Så er vi klar til 5. omgang BeagleFunDay søndag den 7. september i Esbjerg. BeagleFunDay er et arrangement, der er åben for alle beagleejere og selvfølgelig deres hunde.

Her vil kompetente og veluddannede instruktører fra DKK Esbjerg vise lidt af alt det, du kan opleve sammen med din beagle - og vigtigst af alt, du kan få lov at prøve aktiviteterne. Der er mulighed for at få en forsmag på en lang række forskellige aktiviteter. Der er ingen som helst krav om kvalifikationer - bortset fra altså, at du har en beagle. Alderen på din hund er underordnet.

Ideen er, at du og din hund helt og aldeles uforpligtende kan prøve forskellige aktiviteter. Vi vil gerne vise, at beaglen er en alsidig hund, der kan meget andet end at ligge på sofaen og se køn ud! Her kan du ganske uforpligtende prøve kræfter med mange forskellige aktiviteter, og vores håb er så, at du måske får lyst til at melde dig i en klub eller opsøge en træningsplads, hvor du kan dyrke den pågældende aktivitet.

Der bliver opslået pavilloner og vi håber, at du ud over hund vil medbringe en madpakke, kaffe mv. samt bord og stole, således at du og din familie kan få en hyggelig dag i selskab med andre beagleejere. Der bliver også salg af pølser samt øl og vand.

Arrangementet starter kl. 10.00 og forventes afsluttet cirka 15.00. Det afvikles på DKK Esbjergs NYE baneanlæg på Vestre Tovrupvej i Esbjerg. Pris per deltagende hund: 50 kroner.

Tilmelding (nødvendig!) kan se online på www.beaglefunday.dk Der er maksimalt plads til 40 deltagende hunde, så først-til-mølle-princippet gælder. På denne hjemmeside kan du også læse mere om arrangementet.

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Per Guldberg Klausen på tlf. 7611 9394.Hvalpedag i Region Sydjylland

Er du blevet den lykkelige ejer af en beaglehvalp indenfor det sidste halve år? Så er Region Sydjyllands hvalpedag søndag den 18. maj måske lige noget for dig!

Vi byder alle nybagte hvalpeejere velkommen til en hyggedag, hvor du kan møde andre beaglehvalpe-ejere ? og de mange andre nuserhunde.

Desuden vil du møde erfarne beagleopdrættere, udstillere, kvalificerede instruktører ? og helt almindelige beagleejere, som du kan spørge om alt mellem himmel og jord.

Vi vil også give dig et indblik i beaglens udvikling fra hvalp over unghund til voksen hund, ligesom vi vil give dig tips og tricks til aktivering.

Alt i alt en dag fyldt med sjov, aktivitet og viden for dig og din hvalp.

Har du lyst til at være med, så foregår det søndag den 18. maj kl. 13.00 hos Inger Primdal, Vonsbækvej 103, Haderslev.
Arrangementet er åbent for alle beaglehvalpe fra 12 uger til 8 måneder. Kravet er dog, at din hvalp er vaccineret mindst 1. gang ? og er forsikret.

Hvalpedagen foregår mest udendørs, så kig på vejret og klæd dig på efter det?og skulle vejret (naturligvis) arte sig flot, tænder vi grillen sidst på eftermiddagen, så du kan grille din medbragte mad og vi hygger os sammen, mens din garanteret trætte hvalp tager sig en slapper.

Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde sig, kan det ske til Per Guldberg Klausen, tlf. 76 11 93 94 eller på mail sydjylland@beagleclub.dk

Arrangementet er naturligvis gratis. Medbring selv kaffe, drikkevarer og evt. grillmad.