Hvad sker der på BeagleFunDay?
BeagleFunDay er som navnet siger en sjov dag. Du kan med fordel medbringe et tæppe, bord og stole, lidt mad og drikke til både dig og din hund. Drikkevarer kan i øvrigt også købes på pladsen, og på den måde kan du støtte arrangementet når I har fået jer arrangeret, bliver I delt op i grupper, der herefter går ud og prøver forskellige sjove aktiviteter.

Det kræver ingen som helst forkundskaber for hverken dig eller din hund at være med. I får en omhyggelig instruktion i de forskellige discipliner og er naturligvis velkommen til at springe det over, som du og din hund ikke har lyst til. Din hund bliver sikkert også træt på et tidspunkt og har behov for en pause.

I har mulighed for at prøve en række aktiviteter. I inddeles i grupper, som roterer mellem aktiviteterne.

Her er listen over aktiviteter, som vi planlægger at tilbyde i år:

Hverdagslydighed for begyndere.
Her får du tips, tricks og fiduser til, hvordan du kan kommer til at gå pænt med din hund og hvordan du tackler de mest almindelige hverdagssituationer. Vi har også en rådgivningsbar hvor du kan få gode råd og tips til det at have en beagle i huset!


Lure-coursing
Dette er en rigtig sjov, aktivitet. På en indhegnet bane bliver et stykke skind trukket i en lang snor rundt om en række trisser. Beaglen skal jage "haren", mens den suser hen over græsset. En aktivitet, som der faktisk findes konkurrencer i. Her er det kun for sjov - og din beagle vil elske det. Bemærk: Foregår på et indhegnet areal, så ingen problemer med at slippe din hund løs her.

Sjovt orienteringsløb med opgaver
Orienteringsløbet er noget helt nyt, som vi prøver på BeagleFunDay.
Du og din hund kan være med helt og aldeles uden forudsætninger. Om du er ung/gammel/midt-i-mellem og din hund er det samme er ligegyldigt. Det handler om at have det sjovt og være fælles hund-mennesker om at løse opgaver. Opgaverne er ikke svære, og der er som regel altid hjælp og tips at få hos de instruktører, der står parate ved posterne.
Snyd ikke dig selv for en sjov og anderledes oplevelse - tag med på orienteringsløbet.

Eksempler på opgaver, der kunne være med:
Pølsestumpedyk i spand med vand
Find godbidderne hurtigst
Nævn berømte hunde
Hvor er Nuser?
- og mange, mange flere


VIGTIGT: Du og din hund kan være med uanset alder og forkundskaber!


Tænkeværkstedet
Desuden tilbyder vi et aktivitetscenter, hvor du og din beagle kan prøve forskellige aktiviter, der tvinger din hund til at tænke. Den får mentale udfodringer, som den måske ikke lige møder til hverdag.


Alle kan være med
Alle discipliner tager hensyn til hundens alder og forkundskaber ? og du bliver kyndigt vejledt af dygtige og veluddannede instruktører fra DKK Esbjerg og erfarne beagleejere.BeagleFunDay Cup 2012
Efter en frokostpause bliver der lejlighed til at dyste i BeagleFunDay Cup 2012, hvor du og din hund kan dyste mod andre beagleejere i discipliner som pølsestumpe-søg-på-tid (som alle beagler jo er mestre i!), hurtigløb for beagler og tunnelløb for beagler.

Der er naturligvis flotte præmier til alle deltagerne i BeagleFunDay Cup 2012.