Hvad er BeagleFunDay?
BeagleFunDay er et arrangement kun for beagler og deres ejere. Vi ønsker at give alle beagleejere inspiration til aktivering, uanset om det er på hyggeplan hjemme i familien, eller du ønsker at dyrke hundesport på konkurrenceplan.

Alle beagler, uanset alder og erfaring kan være med. Tanken er at skabe en hyggelig dag, hvor både din hund, du og din familie hygger jer sammen med andre beagleejere og deres hunde. Samtidig kan I høste inspiration til træning og måske får I endda lyst til at gå til egentlig hundetræning.

Bag arrangementet står Beagleklubbens regioner - men ikke alle regioner kan endnu tilbyde arrangementet. Skulle det være tilfældet i din region, kan du evt. tilmelde dig et arrangement i naboregionen - eller tage kontakt til til regionsledelse, og foreslå dem at give sig i kast med at arrangere en BeagleFunDay.

BeagleFunDay er for både medlemmer af Beagleklubben og ikke-medlemmer. Formålet er også at skabe et fællesskab og skulle du få lyst til at blive medlem af Beagleklubben, er du naturligvis hjertelig velkommen.