Beagle Klubbens Magasin
Magasinet er et alsidigt, informativt blad med artikler om alle de spændende aktiviteter man kan deltage i med sin Beagle.

Magasinet indeholder derudover også artikler skrevet af medlemmerne, medlemsannoncer, boganmeldelser, debatsider, resultatbørs fra alle de mange udstillinger, prøver og konkurrencer, samt informationer fra alle landets regioner med tilbud om mange aktiviteter, for hunde og menesker.

Magasinet der er sat profesionelt, er trykt udelukkende i flot 4 farve tryk, med et sideantal på ca. 54. Bladet har vundet stor anerkendelse i hundeverdenen, som et af de bedste specialklubblade i Danmark. Magasinet udkommer fire gange om året: d. 15/3, d. 15/6, d. 15/9 samt d. 15/12 og sendes automatisk til alle husstande, der er medlem af klubben.

Magsiner på nettet
Som noget helt nyt kan klubbens medlemmer nu også læse Magasinet her på hjemmesiden. Alle numre vil her være tilgængelig i PDF format.

NYHED - vi har nu fået digitaliseret så godt som alle eksemplarer af Magasinet - helt tilbage fra 1982. Og disse vil alle også kunne læses her på siden.

For at kunne læse Magasinet på denne måde - skal du være logget på hjemmesiden. Hvis du ikke allerede er logget på - vil du ved at klikke på billedet her til venstre blive bedt om at logge på, inden du viderestilles til siden med oversigten over tilgængelige Magasiner.